Politica de confidențialitate

  • Home
  • Politica de confidențialitate

Introducere:

La TSCM PRO, suntem dedicați protejării confidențialității clienților noștri și a vizitatorilor site-ului nostru web. Această Politică de Confidențialitate descrie tipul de informații pe care le colectăm, modul în care le utilizăm și măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea datelor dvs.

1. Informații pe care le colectăm

Atunci când interacționați cu site-ul nostru web, putem colecta următoarele tipuri de informații:

1.1. Informații personale: Aceasta include orice informație care poate fi utilizată pentru a vă identifica ca individ, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa poștală.

1.2. Informații tehnice: Aceasta include date despre dispozitivul dvs. și conexiunea la internet, cum ar fi adresa IP, tipul de browser și sistemul de operare.

1.3. Informații despre utilizare: Aceasta include informații despre modul în care interacționați cu site-ul nostru web, cum ar fi paginile pe care le vizitați, timpul petrecut pe site-ul nostru și linkurile pe care le faceți clic.

2. Modul în care utilizăm informațiile dvs.

Utilizăm informațiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

2.1. Pentru a oferi și menține serviciile noastre, cum ar fi răspunsul la întrebări, programarea programărilor și îndeplinirea contractelor.

2.2. Pentru a îmbunătăți site-ul nostru web și serviciile noastre prin analizarea datelor de utilizare și feedback-ul utilizatorilor.

2.3. Pentru a comunica cu dvs., inclusiv trimiterea de buletine informative, materiale promoționale și actualizări importante privind serviciile noastre.

2.4. Pentru a respecta obligațiile legale și pentru a ne proteja drepturile, cum ar fi răspunsul la citările sau alte cereri legale.

3. Modul în care împărtășim informațiile dvs. Nu vom vinde sau închiria informațiile dvs. personale către terțe părți.

Putem împărtăși informațiile dvs. în următoarele situații:

3.1. Cu furnizorii de servicii care ne ajută să menținem și să operăm site-ul nostru web și serviciile noastre, cum ar fi furnizorii de găzduire web, furnizorii de servicii de e-mail și procesatorii de plăți.

3.2. Cu autoritățile de aplicare a legii sau alte autorități, dacă este necesar din punct de vedere legal sau pentru a proteja drepturile noastre, proprietatea sau siguranța clienților și utilizatorilor noștri.

Modul în care protejăm informațiile dvs. Luăm foarte în serios securitatea informațiilor dvs. și implementăm o varietate de măsuri fizice, tehnice și administrative pentru a proteja datele dvs., inclusiv:

4.1. Criptarea informațiilor sensibile în timpul transmiterii și stocării.

4.2. Actualizarea regulată a software-ului și a sistemelor noastre pentru a ne proteja împotriva vulnerabilităților cunoscute.

4.3. Restrângerea accesului la informațiile dvs. numai pentru personalul autorizat.

Drepturile și opțiunile dvs. În calitate de utilizator al site-ului nostru web, aveți dreptul de a:

5.1. Solicita accesul la informațiile dvs. personale și primi o copie a datelor pe care le deținem despre dvs.

5.2. Solicita corectarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale.


Aveți posibilitatea de a renunța să primiți comunicări de marketing de la noi în orice moment.

Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări referitoare la această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@tscm.ro.

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate Putem actualiza această Politică de confidențialitate din când în când. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, și vă încurajăm să verificați în mod regulat pentru a fi la curent cu practicile noastre de confidențialitate.

Ultima actualizare: 10 Mai 2023